oredigerade bilder av mig

Hejsan hoppsan eftersom jag inte har hunnit redigera några bilder än så kan jag bjude på några iaf. Så bilderna ser inte lika bra ut men kör på. Och ja jag har fortfarande copyright på de så man kna inte använda mina bilder tyärr.
Bilderna är från min semester som jag va på nyligen. Säger ju att Rumänien är vackrare än man tror.


bra gener

Jag vill bara säga till er som inte vet..
Jag är från rumänien och de är ett land alla har smutskastat. jag måste bara säga att det är ett vackert land, inte bara för att jag är därifrån utan nu har jag vart där i 3 veckor och har fått se och där fanns det väldigt mycket att se bla.. bra club liv och vackra slott byggnader osv..
Något för er killar kommer nu!
Jag har faktsikt märkt att kvinnorna där verkligen är kvinnor dom klär sig inte som feminister dvs i fula förstora kläder och ser trashiga ut utan där klär en kvinna sig som en kvinna ska! Här kommer lite bilder på lite tjejer därifrån , men de är de som inte är så jättefina utan det finns finare tro det eller ej. Känns som att jag har en god chans att bli snygg jag oxå ! eller det hoppas jag iaf ! hah.  Det kommer komma upp lite bilder på olika platser jag va på oxå sen när jag har gått igenom lite bilder har typ 6000 bilder eller fler haha.



Nån som blir sugen att åka till Rumänien nu?
Vackra kvinnor och nej jag är inte lebb !
Och för tjejerna killarna är hur awesome somhelst finns massa snyggingar !

-xoxo


off

Haha oj jag har inte laddat upp ngt på väldigt länge för att jag har vart utomlands och sen har haf inte haft tid heltenkelt men de blir ändrig nu när jag är tillbaka fuckers!
mohaha !

-xoxo